2013. augusztus 19., hétfő

×Chapter 01×

Egész nap rá vártam, már a héten kitakarítottam kétszer, mindent rendbe hoztam, délelőtt még sütöttem is. A végén már a porszemeket számolgattam a tévé képernyőjén, amit aznap már négyszer letöröltem, de többször nem voltam hajlandó, mert úgyis újra poros lesz. Egy örökkévalóság telt el, mire végre belépett azon az ajtón. Úgy rohantam oda hozzá, mint egy három éves a fagyiért. Felkapott, és megcsókolt, de úgy, mintha legalább száz év telt volna el azóta, hogy legutóbb látott. Olyan… nagyon… Sokkal… sokkal, de sokkal... Szóval. Felnőtt. Nem is sejtettem, mennyire hiányzott a bamba kis tekintete, ameddig újra meg nem láttam, ahogy egyenesen a szemembe nézett. 

- Niall, nem akarom, hogy félre érts… de… egy jól átsült steakre emlékeztetsz – ecseteltem bűnbánó arccal, mintha valami halálos vétket ismertem volna be. – Legszívesebben beléd kóstolnék. 

- Lehet róla szó – vette elő komiszabb mosolyát. Nevetve az arcába csíptem, de talán látta a tekintetemben a kétségbeesést. 

- Mi történt veled a távollétemben? – derekamra csúsztatta kezeit, és szorosan magához húzott. 

- Niall – vállára hajtottam a fejem és eleresztettem körülbelül két könnycseppet. Úgy hiányzott… - Szeretlek – belefúrtam az arcom a nyakhajlatába, a régi volt. Minden a régi volt, mégis olyan más. Megnyugtatott a jelenléte, mégis kicsit felzaklatott. Tényleg semmit sem változott. Ő nem. Úgy vigasztalt, mintha a macskámat gyászolnám, pedig nem szomorú voltam, hanem végtelenül boldog, amiért végre visszajött hozzám, és újra megérinthetem. Újra nézhetem, ahogy eszik, ahogy elalszik egy filmen, amit ráerőltettem… újra átkapcsolja majd a tévét, amikor kimegyek a konyhába, s tehetek úgy, mintha nem vettem volna észre. Minden a régi lesz. 

Az idő alatt, amit együtt töltöttünk, amióta megismertem és olvasom a róluk szóló pletykákat is - például azt, hogy Harry terhes, és Louis az apja, meg ilyesmi – sokszor találkoztam szembe azzal, hogy Niall a dinka, ügyetlen, bénácska tagnak van beállítva, aki semmit sem képes jól csinálni, volt lehetőségem rájönni, hogy ez pontosan annyira igaz, amennyire Harry ki tud hordani egy gyereket! - na jó, talán mégis kicsit ügyetlen - A média azért állítja be ilyennek, hogy a fiatal rajongók többsége könnyen azonosulni tudjon vele, „talán így népszerűbb lesz” címszó alatt alkották meg ezt az édes kis képet róla. 

Niall nagyon is képes megcsinálni dolgokat egyedül is nagyon jól, és ahogy észrevettem, kicsit unja már ezt a gyerekes skatulyát, amibe bezárták a rajongók. Ebből próbál kitörni, ami néha megijeszt, remélem, nem kell majd komolyabb lépéseket tennie, hogy ez feltűnjön, és nem fog őrültségeket csinálni a rajongók szűk látóköre miatt. Ha kétségbeesést látott a tekintetemben, csak ez volt az oka, de neki nem mondtam el, mert bíztam benne és nem akartam, hogy félre értsen. 

- Ezerrel szerveztem az estét, mindenkit meg akartam hívni, aki számít – kezdte újságolni, és nagyon izgatott lett. Elmosolyodtam ezen. – De aztán – mutatott rám, és tartott egy kis szünetet, hogy drámai hatást érjen el, vagy nem is tudom. Közben elkapta az egyik bőröndöt és a szobája felé rángatta. – Hirtelen ötletnél fogva az egészet áttettem holnapra – mosolygott, és várt. Gondoltam arra, hogy megkérdezzem, ezért megtettem. 

- Miért? 

- Mert ma veled akarok lenni – kijelentésére közelebb léptem hozzá ő pedig széttárta karjait, hogy átölelhessen. – Mondjuk mozi este? 

- Tökéletes – gyors puszit nyomtam az arcára, és felmutattam a mutatóujjam – De horrort! Kérlek! 

- Hála az égnek – s eltűnt a szobában, egy gyors puszi után, amit a számra adott, én pedig úgy néztem utána, mint egy hoppon marad óvodás. 

Mielőtt folytatták volna a turnét, a fiúk megbeszélték, hogy ideje felnőniük és külön folytatni. Mármint külön költözni. A One Direction ház sem maradt üresen, hiszen Harry és egyenlőre Louis is ott maradt. Liam, Zayn és Niall másik ház után néztek. Erre azért volt szükség, mert kezdtük már kinőni a házat. Néha nem volt elég a fürdőszoba, ha úgy alakult, és a fiúknak mind saját magánéletük lett volna. Harry nőket vitt haza minden egyes éjjel, Louis pedig Eleanorral szeretett volna lenni, mindenkinek bujkálnia kellett a saját szobájában. Ami végleg eldöntötte a különköltözést, az Harry balesete volt, akit ittas állapotában Louis és Zayn támogatott fel a lépcsőn jó barátokhoz méltóan egy éjjel, ám az emeletre érve Harry egy hirtelen mozdulattal megpördült, s elhányta magát. Szóval minden hányásszagú volt és mocskos. Az egész lépcső és a földszintre is jutott. Természetesen senki nem akarta feltakarítani, így takarítót hívtak - és festőt - majd másnap délután megbeszélték a költözés részleteit. Az áthurcolkodást pedig Perrievel intéztük mindhárom fiúnak, hiszen ők nem voltak az országban.   

Niall gyorsan körbeszimatolt új otthonában, ellenőrizte, hogy az összes holmiját sikerült-e átszállítani, és megfelelő helyre pakolni, majd elégedett mosollyal az arcán jelent meg és a kanapéra dobta magát. 

- ABC sorrendben vannak – mondta, de nem nézett rám, csak mosolygott. 

- A játékok és a filmek? Igen. A filmek rendező szerint. Remélem nem baj – végre rám nézett, nevetett. 

- Hány napot pazaroltál erre? – kérdezte szemöldökét felvonva. 

- Nem sokat, adta magát. Gondoltam…  - lehajtottam a fejem, s úgy kullogtam oda hozzá. 

- Köszönöm – puszit nyomott a homlokomra, majd összecsapta tenyerét – Film – mondta – Van ötleted? 

- Éppen nekem ne lenne? – nevettem el magam – Grave encounters – mondtam, mintha ez magától értetődő lenne. Azon kevesek egyike, amitől kirázott a hideg, legalább kétszer. A gondolat, hogy félsz és nem tudsz elmenekülni ezelől… olyan valóságos. Bezárva egy félelemmel, nem látod, nem tapinthatod… de valóság, még akkor is, ha nem hiszed. Nem csak paranormális értelemben. Az én félelmem az, hogy egy nap már nem lesz minden olyan, mint most. Attól félek, hogy Niall egy nap besokall a rajongóktól, amiért ki akarják sajátítani, és ő is megőrül, mint a többi sztár, vagy egyszerűen attól, hogy rájön; egy egyszerű lány vagyok csupán. Képtelen vagyok elmenekülni az ilyen félelmek elől, mert ő minden nap ott van, hogy emlékeztessen rá, mennyire tökéletes, s hogy én mennyire nem vagyok az. 

Néhány pillanatig csak ültünk ott a kanapén, én az ő ölelésében, ott volt velem, és én akkor döbbentem rá, hogy mennyire hiányzott valójában. A turné ideje alatt még arra is alig volt ideje, hogy írjon valamit, így elég nehezen tudtuk tartani a kapcsolatot, esténként telefonált egy koncert után, néhányszor skypeon is beszéltünk… de akkor éreztem csak úgy igazán, hogy mennyire hiányzott, mikor tényleg ott volt. Néhány perc alatt rájöttem, hogy körülbelül úgy viselkedünk, mintha a legjobb barátom lenne az óvoda óta, vagy egy öreg házaspár lennénk… pedig nem azok voltunk. 


- Ugye várhat még az a film? – kérdeztem kicsit idegesen, mire ő csak mosolyogva bólintott, és ajkait az enyéimre tapasztotta. Végre… 

×××

Sziasztok ismét!
Sajnálom, hogy ennyit csúszott a rész, és nem is olyan jó, de máshogy nem tudtam ezt megoldani. Ezzel elindul a történet, remélem továbbra is velem tartotok majd!
~xx

4 megjegyzés:

  1. Le a kalappal előtted! Hihetetlen, hogy mennyi energiát szánsz ezekre a blogokra, és becsülettel hozod az új részeket. Nem számít, ha olykor késik egy picit, de folyamatos rendben történik minden. Én erre nem vagyok képes, ezért sem nyitom meg még az új blogot, sajnos a munkám miatt egyre is alig van időm, nem hogy kettőre vagy háromra. Ezt nagyon is sajnálom. :( Na de mindegy, nem ez a fontos.

    Édes Becca és Niall. Ez jutott először eszembe. Annyira szeretetre méltóak, aranyosak, cukik együtt, hogy az valami hihetetlen. Ahogyan Becca várta haza Niall-t olyan kedves volt. Nem lehet egyszerű egy hétköznapi embernek elfogadni egy sztáréletet, de a lány ezek szerint egyenlőre jó bírja a strapát.

    Tök jó, hogy a fiúk is komolyabban gondolkoznak, értem ezalatt a költözést. Végre kezdenek a saját lábukra állni, megkezdődött az igazi, felnőtt élet.

    A pletyka, miszerint Harry terhes és Louis-tól, jesszusom. Ebben a legrosszabb az, hogy ha ilyet írnának, tuti lenne néhány tizenéves fruska, aki be is venné mindezt. Röhejes, nevetséges!

    Annyira örülök, hogy folytatódik a történet, engem nagyon érdekel miket tartogat a kapcsolatuk, hiszen még csak most kezdődik az igazi, együtt élős. Vagyis számunkra biztosan!

    puszillak, Cami

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy rendszeresnek látod... Most egészen egyszerű dolgom van, mert csak ezzel kell foglalkoznom:DD Nem tudom mi lesz majd mondjuk szeptemberben, vagy kicsit később. Attól függ hogy alakul az életem:D

      Sztárélet, és sosincs otthon! Szörnyű lehet! Becca bírja, mert szereti. Nagyon. Nagyon-nagyon!

      Meg kellett komolyodniuk, hogy a jelenet így alakulhasson. Még néhány részig húzni akartam a költözést, de ebben már találkozniuk kellett, és ilyennek kellett lennie:D

      Az a legrosszabb, hogy én ezt a pletykát tényleg olvastam valahol! Ezért is tartottam érdekesnek megemlíteni:DD

      Talán az "együtt élős" annyira még nem, de ebben az évadban már biztos:DD Meg lesz egy pár dolog, amivel nekik még szembe kell nézniük. Nem biztos, hogy olyan egyszerű lesz:D
      ~xx

      Törlés
  2. Igaz nem volt benne sok esemény, viszont nagyon édes rész lett, ahogyan már megszokhattuk. Amúgy ahogy egyre jobban megismerlek, látom a párhuzamot közted és Becca közt, nagyon hasonlít rád.
    Egy kicsit szomorú vagyok amiért Harryt így képzeled el...ilyen iszákosnak... :( Na mindegy remélem megváltozik a történetben. :D
    A vége megint sejtelmes lett, vajon mit csináltak? Annyira kíváncsi vagyok...elárulod?? Lécci :D
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Édes? megszokhattuk? Hát mert Niall édes. Ezt megszoktam, és neki ilyennek kell maradni! Örökre! O_O Annyira féltem... Örülök, ha hasonlít rám, és még nem utálod... ez jó jel.
      Harry nálam egy sablon. Nem így képzelem, inkább csak ő olyan átlagos nekem. Ezért kapja ő az iszákos jeleneteket... Most Liam nem lehet. Niall Beccával volt, Zaynről nem tudom így ebben a formában elképzelni... Louisról sem:D Tehát Harry maradt:D
      Nem árulok el semmi!^^ :DD igazából próbálom elkerülni a hasonló jeleneteket, de hát hónapok után haza megy, és ne lenne semmi. Akkor tutira a meleg barátja lenne Beccának:DD
      ~xx

      Törlés