×Facts×

Egy kritika miatt érzem idejét a tények közlésének, és egy kedves blogon láttam extraként hasonlót. Nos, én egy egész oldalt szánok neki, idővel bővítem, ha úgy alakul.

× Nem trendelek. Nem fogom olyanra beállítani a blogot, mint a többi, csak azért, mert most az a divat. Ezt azért fontos megemlítenem, mert én alapjában véve lázadó vagyok, az írással fejezek ki mindent, ami bennem van, vagy lehetne. Nem azért írok, mert ez menő, hanem azért mert akarok, mert szeretek írni. Az, hogy nem trendelek a magánéletemre is ugyanígy igaz. Elutasítom a birkaságot, nem szeretem, ha szembe jön a ruha, ami rajtam is van. Szóval ez egy érdekes tény rólam. 
× Azért csináltam én is One Direction blogot, mert megszerettem a fiúkat, akartam egy nyálas történetet, ők meg tökéletesek voltak a szerepre. Nem azért, mert divat meg menő. Persze ez most pont jól jön. 
× Becca karakterét úgy terveztem, hogy ne nagyon hasonlítson rám, a történet mégis úgy alakult, hogy szinte én lettem belőle. Ez azért lett így, mert a saját gondolataimat és viselkedésemet sokkal egyszerűbb mondatokba rendezni, mint valaki másét, aki nem én vagyok. 
× A történetet mindig úgy írom, hogy teljesen beleképzelem magam, ezek azok a dolgok, ahogy én reagálnék bizonyos helyzetekben. Ha valakinek ezek filmesek, vagy mű jelenetek... Én nem nézek romantikus filmeket, nem tudom milyenek. Nagyon keveset láttam. Az én világnézetem teljesen ki van fordulva. Ilyen vagyok.
× Horror mániás vagyok, és ez az első "romantikus" témájú írásom. Nem nézek ilyen filmeket, és nem olvasok ilyen könyveket. Egy rövidebbet elolvastam mielőtt bele kezdtem, de csak azért, hogy legyen valami fogalmam az egészről.  Szóval ez nekem csak egy próbálkozás, az enyémtől teljességgel eltérő stílusban. 
× Az első írásom, amiben nincs természet feletti. Nincs és nem is lesz benne. Aki erre várt, azt ki kell ábrándítanom. Sajnálom. Tudom, hogy tőlem ez fura, de ebben nem lesz.
×  A fejléccel kapcsolatban szeretném kiemelni, hogy teljesen újat akartam alkotni. Ilyen elrendezést még nem láttam sehol. Fontos szereplők, és érzéseket ébresztő képek vannak rajta. A bal oldali képsort ne képként kezeld, azok érzések. Szeretném, ha a fejléc is valamilyen benyomást keltene a maga kis emlékképeivel, nem szeretnék egy egyszerű fejlécet, amin van két semmitmondó figura. 
× Az előző tényhez aktuális lett. Imádok fényképezni. Ha valamit lefényképezek, az általában valami hülyeség, de érzést és hangulatot hordoz. Sok kép ébreszt bennem érzéseket akaratlanul. 
× Az egész design a nyárból merít. A hangulat, amit áraszt, számomra a nyarat jelenti. Direkt ilyen csicsás. Mikor nyaralunk mindig el megyünk egy-egy úszógumikat árusító üzlet előtt, esetleg be is nézünk. Ezeknek a hangulatából kölcsönöztem a színeket, és azt az otthonos kis zsúfoltságot, ami jelenleg van rajta.

Nos egyenlőre ennyit éreztem fontosnak a bloggal, és magammal kapcsolatban. Remélem kicsit rávilágítottam ezzel erre-arra. Szeretném, ha mindenki számára nyilvánvaló lenne ez az egész. Az, hogy mit miért csinálok úgy, ahogy.