×Characters×

Becca:

Laza stílusáról, érzéketlenségéről ismeretes Magyarországon, majd álmát valóra váltva Londonba költözik, ahol felelősség tudatot szerez, és újra megtanul szeretni, kimutatni az érzéseit.

Belül valójában végig tele van érzésekkel és félelemmel, de a külvilág felé csak nemtörődömséget mutat. Emiatt a tulajdonsága miatt telik időbe, míg Niall beismeri magának, hogy tényleg szereti őt.

Ez a beismerés azonban nem lesz elég. Becca körül mindig van valami zűr. Sokban hasonlít Niallre, ilyen például a hatalmas étvágy és az, hogy mindenen nevet. Becca szeretne örökre olyan gyerekesen viselkedni, ahogy most. Mindig szerencsétlen dolgok történnek vele. Követi a balszerencse, pedig ő csak boldog akar lenni végre.

Niall Horan: 

Aki sokat eszik és nevet. Hihetetlen, de mégsem lehet megunni. Tökéletes kombináció. A legkedvesebb fiú a világon. Becca nagyjából az első pillanat óta kiszemelte, de magának sem akarta bevallani. 

Eleinte nem volt biztos benne, hogy érdemes-e olyan lányt szeretni, akinek nincsenek érzelmei, de hamar kiderült, hogy mégis vannak.

Niallel az élet csupa móka és öröm, felhőtlen boldogság, de Becca mindent elront akaratán kívül. Képes-e kitartani egy ilyen lány mellett? 

One Direction: 

× Liam Payne: Legjobb barát, aki megérti, támogatja Beccát.
× Harry Styles: Aki mindig bekavar, pedig mindenki tudja, hogy ő csak egy barát, s több sosem lehetne.
× Zayn Malik: Titokban olvassa Becca blogját.
× Louis Tomlinson: 

Emma O'Neil: 


Harry barátnője, egy antikváriumban dolgozik, szeret olvasni, szereti a könyveket. Okos, vicces, kedves, de a konyha és a házimunka távol állnak tőle. Szoros barátságot köt Beccával.

Elég okos ahhoz, hogy Harry ne tudja az orránál fogva vezetni, talán ez az oka annak, hogy olyan jól megvannak. Nem egy buta liba, aki csak egy hét erejéig jelent izgalmat.
Little Mix: 

× Perrie: Zayn barátnője, aki összehozza Beccát a csajokkal. Mindig jó barátja Beccának. 
× Jade:
× Jesy:
× Leigh-Anne: 

McFly: 

× Danny Jones: Kedvenc bandatag, mióta csak ismeri őket.
× Tom Fletcher:
× Dougie Poynter:
× Harry Judd:
(Folyamatosan jelen vannak a történetben egy egy említés erejéig.)

Jake: 

Becca bátyja, akivel már évek óta nem találkozott. Imádták egymást, azonban Jakenek még hírnév sem kellett, hogy teljesen elszálljon, alkohol és egyéb káros szenvedélyek rabjává váljon. Szülei elvonóra küldték, ahonnan Írországba ment dolgozni, egy könyvesboltba. Majd visszatért Magyarországra nem sokkal azelőtt, hogy Becca is haza utazott. Elrendezték a dolgokat kettőjük között, Becca megbocsátott Jakenek. Mindig is úgy érezték, csak ők vannak egymásnak, így ez nem is volt kérdés.

Jake és Becca elváltak, mikor Becca visszatért Londonba, de sorsuk talán többet tartogat nekik. Jake túlságosan szereti Beccát ahhoz, hogy csak úgy elengedje, mikor végre rendezték a dolgaikat.


Max: 

Becca apja. Kedves, szeretne jóban lenni a lányával, de sosem sikerül, mert ő is kissé gyerekes. Hatalmas szíve van, de nem igazán tudja, hogy kell apának lenni. Mégis lehet rá számítani, ha komoly szükség van egy támaszra. Talán sosem lesz közöttük felhőtlen a viszony, ennek ellenére szeretik egymást, csak kimutatni nem tudják. Magyar származású, de egy Angliában nőtt fel.

Tina:

Becca anyja. Kedves, mosolygós, mindenkivel barátságos. Sikeres üzletasszony, belsőépítész. Fontos neki a munkája, így gyakran elhanyagolja a családját anélkül, hogy ezt észrevenné. Jóban van Beccával, mintha barátnők lennének. Folyamatosan tartják a kapcsolatot.

Jessica:

Becca húga, szeretne egy nap híres pankrátor lenni. Gitározni is tanul, haragszik Beccára, amiért mindig ott hagyja őt. Kissé lázadó.

Kövessétek twitteren >> [ @WWEConnie ]